The smart Trick of کبد چرب گرید 3 That No One is Discussing
The smart Trick of کبد چرب گرید 3 That No One is Discussing
Blog Article
سطح قند خود را کنترل کنید: اگر مبتلا به دیابت هستید یا سابقه خانوادگی در دیابت دارید، مدیریت قند خون با تغییر شیوه زندگی و داروها میتوانند پیشرفت بیشتر کبد چرب و تبدیل آن به مشکلی جدی مانند سیروز یا نارسایی کبد را متوقف کنند.
بسته به میزان پیشرفت کبد چرب درجه ۲ علایمی مانند درد در ناحیهی شکم، مشاهدهی کبودی در بدن، بزرگی شکم، خونریزی خودبهخودی از بینی، خستگی و خارش پوست میتواند از علایم کبد چرب درجه ۲ باشد.
اجتناب از مصرف الکل: الکل یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده کبد چرب است.
احساس گیجی، تورم پاها و شکم و ناتوانی جنسی از جمله علایم جدی این بیماری هستند.
قندهای اضافه شده همچنین در غذاهای بستهبندی شده، کالاهای پخته شده و حتی قهوه و چای صنعتی وجود دارند. پرهیز از قندهای دیگر مانند فروکتوز و شربت ذرت نیز میتواند به حداقل چربی در کبد کمک کند.
برخی از اقدامات متداول که به شما در مقابله با کبد چرب کمک میکنند به شرح زیر هستند:
مصرف آب بههمراه عسل هم میتواند در روند درمان کبد چرب مؤثر واقع شود.
اولین عکس از وضعیت خودروی رنوی تروریستها بعد از تیراندازی پلیس آخرین آمار از افزایش تلفات حمله تروریستی در مسکو واکنش روسیه به بیانیه داعش حذف تیم ملی ترکیه از یورو ۲۰۲۴؟
پیشنهاد مقاله : انواع کبد چرب؛ علل، تشخیص و روش درمان کبد چرب
دلایل مختلفی مستعد کننده فرد برای ابتلا به کبد چرب هستند، همانطور که در تصویر نشان داده شده است این موارد عبارتند از:
نوع دیگر کبد چرب مربوط به کبد چرب دوران بارداری است که میتواند با نارسایی کبدی، اختلالات کلیوی، عفونت شدید و خونریزی همراه باشد. بعضی دانشمندان عملکرد خواص خرمالو برای کبد چرب هورمونها را دلیل ابتلای به کبد چرب بارداری عنوان کردهاند.
بالاتر بودن میزان این آنزیم ها از حالت استاندارد، بهمعنای التهاب کبدی هستند. البته کبد چرب، میتوانند یکی از علل مربوط به التهاب کبد باشد و هر التهاب کبدی بهمعنای کبد چرب نیست.
در صورتی که به این بیماری مبتلا شدید، از مصرف خودسرانه داروها یا روشهای درمانی پیشنهاد شده توسط دیگران اجتناب کرده و تنها به دستورات پزشک عمل کنید. داشتن یک رژیم غذایی مناسب در کنار ورزش نیز در فرایند درمان بیماری تاثیرگذار است.
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.